Typy zájezdů

Destinace

Vyhledat zájezd

Zájezdy - Švýcarsko 2020, 2021

Horské štíty s bílou čepičkou a modrá jezera v jejich klínu představují pro většinu z nás Švýcarsko. Turistika v Alpách, panorama vrcholů a údolí, horské louky poseté květinami, bouřící vodopády, ledovcové splazy. Pěšky, lanovkou nebo horskou železnicí se dostanete k cíli, na Jungfraujoch, Rigi, k ledovci Aletsch, pod Mont Blanc nebo Matterhorn, a vychutnáte si výhledy, čistý vzduch a krásu alpských velikánů. A přidejte ještě historické památky, půvabná městečka a pestrou gastronomii, zejména chutné švýcarské sýry, a máte obraz této země úplný.
Na poznávacích zájezdech a pobytech s turistikou v horách s CK GEOPS můžete navštívit různé atraktivní oblasti Švýcarska - kanton Wallis, okolí Matterhornu, Jungfraujoch, ledovec Aletsch, Ticino s jezery Lugano a Lago Maggiore, města Bern, Luzern, Curych, Ženeva, Schwyz...

Podmínky pro cestování do zahraničí naleznete zde. Termíny zájezdů, kde uvidíte " objednat " nebo "poptat", jsou aktuálně dostupné. V případě, že zájezd v určitém termínu nelze vzhledem ke spřísněným restrikcím uskutečnit, je označen "odloženo".

Švýcarsko - 2020, 2021 výpis zájezdů:

FILTROVAT




Vyberte oblast destinace Švýcarsko Vyberte podoblast destinace Švýcarsko
načítám data

Zájezdy Švýcarsko - související články:

Slavnosti a festivaly ve Švýcarsku

Švýcaři rádi slaví a udržují své tradice. Z generaci na generaci se tu předávají folklórní kroje a nástroje včetně hudebních. Pestrost místních festivalů a slavností souvisí i s různorodostí místních obyvatel. ke každé slavnosti patří i tradiční zábava, gastronomie, víno... Zobrazit celý článek

Švýcarské sýry

Sýry ze Švýcarska jsou právem proslulé. Vyrábí se jich přes 400 druhů, většina je jich z nepasterizovaného mléka a produkují je menší rodinné podniky. Sýry tvoří významnou součást švýcarské gastronomie a připravují se z nich některá národní jídla (fondu, raclette). Známý je např. ementál, gruyère nebo tête de moine Zobrazit celý článek

Švýcarsko a gastronomie

Gastronomie Švýcarska je pestrá a rozmanitá, různí se podle jednotlivých kantonů. Převažují jídla z vepřového, sušeného nebo uzeného hovězího, ze sladkovodních ryb, velmi často tvoří důležitou součást sýr. V jižních regionech kuchyně velmi připomíná italskou. K nejznámějším jídlům typickým pro švýcarské regiony patří rösti, fondu a raclette, a samozřejmě müsli. Švýcarská vína jsou málo známá, ale patří k nejleším v Evropě. Místní zvláštností jsou nealkoholické nápoje rivella ze syrovátky a ovomaltina ze směsi sladu, vajec, mléka a kakaa. Zobrazit celý článek

Švýcarsko a železnice

Švýcarské železnice jsou obdivuhodnými technickými díly - překonávají neuvěřitelné výškové rozdíly, vedou skrz hory a přes hluboká údolí. A nabízí úchvatné výhledy na krásnou přírodu Švýcarska. Na poznávacích zájezdech do Švýcarska se možná nějakou také svezete nebo alespoň budete obdivovat některý z mostů a viaduktů. Zobrazit celý článek
Newsletter
Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu