Letecké zájezdy

Pro ty z vás, kteří máte málo času nebo již nejste ochotní prožít dlouhou cestu autobusem je zde nabídka leteckých zájezdů. Takové zájezdy  zpřístupní poznání i pro seniory.

Letecké zájezdy jsou spojeny s eurovíkendy pro samostatné cestovatele - víkend v Londýně, Athénách, Barceloně, Paříži, Římě či Istanbulu.
Zájezdy s leteckou dopravou umožní poznání ostrovů jako je Velká Británie, Ischia, Malta či Madeira a Sicílie a Sardinie.
Letecká doprava umožní poznání zemí vzdálených jako je třeba Portugalsko, Španělsko, Turecko nebo cesty do zemí exotických - Maroko, Egypt, země Předního východu a všech zemí Asie a severní i jižní Ameriky.

Všude vás pohodlně a rychle dopravíme letecky a hned můžete vyrazit za poznávání cizích měst, krajů, památek a přírody či za koupáním, vínem a gastronomií. Letecké zájezdy - budoucnost cestování.

Velmi oblíbení jsou poznávací zájezdy s leteckou dopravou kombinovanou autobusovou místní dopravou i po Evropě, např: do Provence, Azurové pobřeží, Anglie, Skotsko, Irsko, Sicílie, Sardinie a samozřejmě letecké eurovikendy s průvodcem jako Paříž, Řím, Lisabon, Malaga, Madrid a Barcelona a Londýn.

Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu