Cesty vlakem za poznáním.

Cesty vlakem pro fanoušky a nadšence současné i nostalgické železnice. Nabízíme vám zájezdy s rozmanitou ochutnávkou evropských i tuzemských vlaků. Cesty lze absolvovat i výhradně po železnici (komfortně s využitím soukromých dopravců Leo express, Regiojet nebo nejlepších vlaků národních dopravců … Pendolino, Railjet atd.) či s využitím autokaru pro hlavní přesun a zajímavých vlaků pro poznávání úchvatných děl železničního stavitelství i okolní krajiny - úzkokolejky, zubačky, horské a ledovcové expresy, panoramatické či nostalgické vláčky.
Pokud máte rádi rychlost, komfort a kvalitní služby na dálkové jízdy a chcete spojit náklonnost k železnici s kvalitním prožitkem, tak vyzkoušejte poznávací zájezdy výhradně vlakem. Můžete zažít vysoce kvalitní úroveň služeb, moderní technické zázemí a rychlé i pohodlné cestování, ale potěší Vás i nostalgie starých parních nebo úzkokolejných vláčků. 

Na vybraných zájezdech na vás čeká nejsympatičtější a také nejmladší železniční dopravce Leo express, kde vás vlakové jednotky překvapí rychlostí, velkou akcelerací a lehkostí jízdy. Dále Regiojet s ověřenými rakouskými vozy, případně novými moderními velkoprostorovými vozy, národního dopravce ČD s naklápějící jednotkou - Pendolino dosahující vyšších rychlostí oproti běžným vlakům či nejnovější akvizice ČD - ucelené moderní jednotky Railjet od německého výrobce Siemens, které zaručují klidnou jízdu a mohou dosahovat v provozu rychlostí až 230 km/h. Zažijete komfortní jízdu nočním vlakem Praha-Curych a svezete se luxusními rychlovlaky z Madridu do Toleda či z Lisabonu do Porta nebo komfortním rychlovlakem do Hamburku.

Překvapí Vás krásné výhledy , které se naskýtají z oken Jižního expresu i jednotlivých pověstných vlaků Švýcarska. Osloví Vás jistě i nostalgie starých historických železnic po Čechách, Moravě a Slovensku jako je Osoblažská železnice. Můžete se svést na železnicích, které si vysloužily ochranu UNESCO jako je štýrská trať Semmering a nebo švýcarské Rhétské dráhy.

 Nabídka CK GEOPS zájezdů vlakem či se zajímavými jízdy vlakem zde.


Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu