← Zpět

špek - sezóna 2020, 2021

Špek je tradiční horská specialita hlavně v oblasti Tyrolska. Tradiční postup vyžaduje naložení na 3 týdny do směsi soli, pepře a přírodního koření, jako je bobkový list, rozmarýn nebo jalovec. Nasolování vstříkování přímo do masa není povoleno. Uzení probíha při 20 °C ne tepleji, aby maso správně vstřebalo kouř a používá se dřevo s nízkým obsahem pryskyřice. Po uzení špek zraje, délka zrání záleží na velikostí fláku (flák je 4,5kg) asi 22 týdnů při teplotě 15; C a 60 – 90% vhkosti. Před servírování se okraje okrojí a krájí se buď strojově na velmi tenké plátky nebo ručně na tenké nudličky. V zájezdech za gastronomií a vínem jistě neodoláte a ochutnáte.

zobrazit seznam již odjetých termínů zájezdů 2020

Využijte slevy na zájezdy 2020.

špek - výpis zájezdů 2020:

Lechtalské údolí s kartou 2020 (C1-20)

6denní zájezd, doprava autokarem | Rakousko
Cena zahrnuje:

dopravu autobusem, 5x hotel (sauna a pára v hotelu), ložní prádlo, 5x polopenzi s jedním nápojem, Lechtalskou kartu, pobytové taxy, průvodce

Kód
Termín
Cena
 
 
002-458
8.8.20 - 13.8.20
11 890,-

Lechtalské Alpy 2020 (C19-20)

4denní zájezd, doprava autokarem | Rakousko
Cena zahrnuje:

dopravu autobusem, 3x hotel 3* , 3x polopenzi, pobyt. taxu, mýtné na vysokohorské silnici, průvodce, pojištění CK

Kód
Termín
Cena
 
 
002-481
25.6.20 - 28.6.20
7 990,-

špek - výpis zájezdů 2021:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

špek - výpis odejetých termínů 2020:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu