Termály Bad Kissingen

Již po pět set let jsou známy léčebné účinky minerálních pramenů v městečku Bad Kissingen umístěném na severu Bavorska, 60 km od Würzburgu a téměř v zeměpisném středu Německa. Voda s vysokým obsahem minerálií, zejména sodíku a chloridů, dále např. hořčíku, vápníku, síry, hydrogenuhličitanu vápenatého, pomáhá především k léčení revmatických obtíží, problémů s meziobratlovými ploténkami, artropatie, k zotavení při poúrazových a pooperačních stavech, k léčení vysokého krevního tlaku, ženských chorob, nemocí dýchacího ústrojí, nervového systému, potíží psychosomatického charakteru aj.

V roce 2004 byl otevřen nový lázeňský areál Kiss Salis. Na ploše 1000m² tu vznikly dva venkovní bazény s korytem s proudící vodou, velký vnitřní bazén, teplé i chladné nádrže, vířivky, masážní i terapeutické bazény. Návštěvníkům jsou dále k dispozici různé sauny a páry provoněné nálevy s obsahem čistých éterických olejů.

K lázním patří rozsáhlý venkovní areál a slunečná terasa zasazené do krásné krajiny, za nepříznivého počasí lze zažít slunné chvilky v soláriu či slunečné louce.

 http://www.kisssalis.de/

Související zájezdy

Související destinace

Německo

Německo

Sousední Německo je veliká a velmi rozmanitá země. Bavorsko a Bavorské Alpy, Sasko, Meklenbursko a pobřeží Baltu, Lüneburská vřesoviště, Porýní, Schwarzwald či středohoří Harz, hlavní město Berlín a zámky v Postupimi - každý z těchto koutů je jiný a všechny mají co nabídnout. Do Německa můžete vyrazit na víkend, na jednodenní výlet za památkami či nákupy kousek za hranice, i na delší poznávací a turistickou dovolenou. Přitažlivé jsou zájezdy do termálních lázní a také adventní víkendy s návštěvami malebných vánočních trhů v Norimberku, Pasově, Drážďanech, Rothenburku i Bamberku.

Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu