← Zpět

livarot - sezóna 2024, 2025

Tomuto sýru se říká také „plukovník - le colonel“ podle pěti proužků, kterými je ovázán, aby se nemohl rozpadnout. Jeho historie sahá až do roku 1693 a na konci 19.století se ho v Normandii vyrábělo 4,5 milionu kusů. Své jméno dostal podle městečka Livarot v srdci Normandie. Sýr se omývá mořskou solí a nakládá do nálevu, pak se na 3-4 týdny ukládá do chladných, vlhkých sklepů. Během zrání se několikrát omývá solným roztokem po dobu až 2 měsíce. Aroma sýra je intenzivní, lze v něm nalézt vůni slaniny se slaně citrónovou příchutí. Při ukončení zrání se propírá v calvadosu až několik týdnů.

zobrazit seznam již odjetých termínů zájezdů 2024

Využijte slevy na zájezdy 2024.

livarot - výpis zájezdů 2024:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

livarot - výpis zájezdů 2025:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

livarot - výpis odejetých termínů 2024:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu