← Zpět

gastronomie Périgordu - sezóna 2021, 2022

Bohatství périgordské kuchyně pochází z přírody - lesní houby (hřiby a lanýže), vlašské ořechy a kaštany a drůbež (husy a kachny), z níž se připravují ta tolik opěvovaná husí játra v sádle - foie gras a magret (prsíčka). Périgord je chudým krajem, tradiční kuchyně jsou plněná jídla, konzervy, zavařeniny aj, ale gastronomie je kvalitní, velkorysá a jemná, převládá v ní maso hus a kachen. Gastronomii proslavilo i sladké bílé víno Monbazillac.
Specialitami jsou: omeleta s lanýži, foie gras nebo pečená foie gras (poêlée), kachní prsa neboli magret de canard či husí paštika rillette, ale také lanýžový salát, sladkovodní ryby a kvalitní drůbež na houbách...

zobrazit seznam již odjetých termínů zájezdů 2021

Využijte slevy na zájezdy 2021.

gastronomie Périgordu - výpis zájezdů 2021:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

gastronomie Périgordu - výpis zájezdů 2022:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

gastronomie Périgordu - výpis odejetých termínů 2021:

Gaskoňsko, zelené srdce Francie a kanál du Midi 2021 (A22-21)

9denní zájezd, doprava autokarem | Francie
Cena zahrnuje:

dopravu autobusem, 6x hotel, průvodce, pojištění CK

Kód
Termín
Cena
 
 
011-033
24.7.21 - 1.8.21
15 490,-
Objednat Poptat Odjeto
Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu