← Zpět

gastronomie Bordeaux - sezóna 2020, 2021

Sláva gastronomie Bordaeux obletěla celý svět zejména díky vínům. Specialitou je talíř čerstvých ústřic nebo grilované žebírko (entrecôte) s dobrým bílým vínem Entre-Deux-Mers nebo červeným Saint-Emilion z Libournais a specialita čočková polévka s kachními játry foie gras.
Ochutnáte tu mořský jazyk, úhoří potěr na česneku a petrželi, mihule na bordoléský způsob s vinnou omáčkou nebo čerstvé grilované sardinky, foie gras, vepřové vnitřnosti, mladé jehněčí nebo chřest.

zobrazit seznam již odjetých termínů zájezdů 2020

Využijte slevy na zájezdy 2020.

gastronomie Bordeaux - výpis zájezdů 2020:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

gastronomie Bordeaux - výpis zájezdů 2021:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

gastronomie Bordeaux - výpis odejetých termínů 2020:

Bordeaux a Akvitánie, památky, víno a vlny Atlantiku 2020 (A21-20)

9denní zájezd, doprava autokarem | Francie
Cena zahrnuje:

dopravu autobusem, 6x hotel, průvodce, pojištění CK

Kód
Termín
Cena
 
 
001-030
17.7.20 - 25.7.20
14 990,-
Objednat Poptat Odjeto
Cena zahrnuje:

zpáteční letenku Praha–Bordeaux vč. letištních poplatků, příruční zavazadlo (10kg), transfer z/na letiště, vlak do La Rochelle, 7x hotel, 6x snídani, průvodce, pojištění CK

Kód
Termín
Cena
 
 
001-031
17.7.20 - 24.7.20
25 990,-
Objednat Poptat Odjeto
Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu