← Zpět

gastronomie Bordeaux - sezóna 2025, 2026

Sláva gastronomie Bordaeux obletěla celý svět zejména díky vínům. Specialitou je talíř čerstvých ústřic nebo grilované žebírko (entrecôte) s dobrým bílým vínem Entre-Deux-Mers nebo červeným Saint-Emilion z Libournais a specialita čočková polévka s kachními játry foie gras.
Ochutnáte tu mořský jazyk, úhoří potěr na česneku a petrželi, mihule na bordoléský způsob s vinnou omáčkou nebo čerstvé grilované sardinky, foie gras, vepřové vnitřnosti, mladé jehněčí nebo chřest.

zobrazit seznam již odjetých termínů zájezdů 2025

Využijte slevy na zájezdy 2025.

gastronomie Bordeaux - výpis zájezdů 2025:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

gastronomie Bordeaux - výpis zájezdů 2026:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

gastronomie Bordeaux - výpis odejetých termínů 2025:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu