← Zpět

gastronomie Bordeaux - sezóna 2025, 2026

Sláva gastronomie Bordaeux obletěla celý svět zejména díky vínům. Specialitou je talíř čerstvých ústřic nebo grilované žebírko (entrecôte) s dobrým bílým vínem Entre-Deux-Mers nebo červeným Saint-Emilion z Libournais a specialita čočková polévka s kachními játry foie gras.
Ochutnáte tu mořský jazyk, úhoří potěr na česneku a petrželi, mihule na bordoléský způsob s vinnou omáčkou nebo čerstvé grilované sardinky, foie gras, vepřové vnitřnosti, mladé jehněčí nebo chřest.

zobrazit seznam již odjetých termínů zájezdů 2025

Využijte slevy na zájezdy 2025.

gastronomie Bordeaux - výpis zájezdů 2025:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

gastronomie Bordeaux - výpis zájezdů 2026:

Bordeaux a Akvitánie, památky, víno a vlny Atlantiku 2026 (A21-26)

9denní zájezd, doprava autokarem | Francie
Cena zahrnuje:

dopravu autobusem, 6x hotel, průvodce, pojištění CK

Kód
Termín
Cena
 
 
061-030
25.7.26 - 2.8.26
18 990,-

gastronomie Bordeaux - výpis odejetých termínů 2025:

Zájezdy pro tuto kategorii a sezónu pro Vás právě připravujeme. Pro nejčerstvější novinky, které nemusí být v systému zadány, kontaktujte prosím tým Geopsu.

Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu