Termální lázně Orosháza

Na jihovýchodě Maďarska, 3 kilometry od městečka Orosháza se nacházejí lázně Gyopáros nazývané perlou Velké uherské nížiny. Areál se rozkládá v lesoparku na břehu jezera Gyopáros. Voda se čerpá ze dvou horkých pramenů (40-50°C), obsahuje alkalické uhličitany a účinně napomáhá k rekonvalescenci po zraněních, např. zlomeninách a vymknutých kloubech, k obnově poškozeného svalstva, při potížích s páteří, skleróze aj.
Lázeňský zážitkový areál je otevřený po celý rok (včetně venkovního vřídlového bazénu), zahrnuje 3 venkovní a 4 vnitřní bazény o celkové ploše přes 6 000 m, dvě obrovské skluzavky, četné vodní hříčky (krční sprchy, vířivky, vodní masáže, gejzír, proud rychlé vody, vodní hřib), dále je tu posilovna, bary a restaurace. Další atrakcí perly Velké nížiny je wellnesscentrum za příplatek, zejména saunový park s šesti druhy saun a par v osmi místnostech (např. klasická finská sauna, aromatická místnost, biosauna s barevným osvětlením)  a nabídky masáží – thajské, masáže lávovými kameny, léčebné, aromatické, masáže chodidel... Lesopark s přírodním jezerem je ideální k procházkám. Návštěvníkům jsou k dispozici též tenisové kurty a hřiště na plážový volejbal i fotbal a v okolí též výborné restaurace.

Nabídku cestovní kanceláře GEOPS se zájezdy do maďarských lázní najdete na stránkách www.madarsko.geops.cz a www.termalni-lazne.geops.cz. 

Související zájezdy

Související destinace

Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu