Cestovatelské puzzle

Jedno čínské přísloví říká: člověk by měl nejen vědět, jak se květina jmenuje a kde roste, ale také jakou má barvu, jak voní, co léčí, kdo ji má rád, koho inspirovala a jaký příběh ji na světě provází. A přesně toto je motto našich cest. Naše zájezdy se drží Evropy a blízkého okolí, ale zkoumají ji do větších podrobností a všemi smysly.

Během více než 30leté zkušenosti jsme pro vás vytvořili jakési „cestovatelské puzzle“ do bezmála 40 zemí Evropy. Můžete s námi poznat doslova celou Evropu a to zejména země, na které se specializujeme nejvíce: Francie, Itálie, Maďarsko, Španělsko, Velká Británie, Slovinsko, Polsko a alpské země.
Vybíráme pro vás nejkrásnější, nejtajemnější i nejnavštěvovanější místa Evropy. Chceme vám zprostředkovat návštěvy galerií, jedinečných výstav, hudebních představení, zajistit vstup a exkurze do míst, kde je vstup pro jednotlivce obtížný. Můžete s námi prožít nejkrásnější slavnosti Evropy, ochutnat gastronomické speciality kraje, poznat zvyky místních obyvatel. Poznáte zahrady a národní parky, památky UNESCO a zažijete i koupání v moři, v termálních lázních a wellness. Snažíme se zajišťovat ubytování u moře, v centrech měst nebo v horách s možností stravování a ochutnávek místních kuchyní.
Pro samostatné cestovatele zajišťujeme 1lůžkové pokoje nebo pomáháme sehnat klienty na doobsazení. Snažíme se pro vás zdokonalovat webové stránky, můžete využít časových přehledů zájezdů, můžete využívat rezervační systém online pro vaše pohodlí nebo využít bohatou síť našich provizních prodejců. Zajišťujeme fundované průvodce a stálé dopravce se zkušenými řidiči. V případě malého obsazení volíme dopravu luxusními mikrobusy a spolupracujeme s dalšími CK. Přáli bychom si, abychom vás nikdy nezklamali.
Pro skupiny rádi připravíme zájezd na přání, studijní cestu i relaxační víkend v lázních, v horách či eurovíkend s výhodnými podmínkami i pro malé kolektivy a pro organizátora. Inspiraci najdete v katalogu CK GEOPS (rozšířili jsme nabídku o jednodenní a víkendové zážitkové víkendy a eurovíkendy) nebo na www.kolektivy.cz.

Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu