Lázně v Bad Schallerbach

Eurotherme Bad Schallerbach - Aquapulco

Nejatraktivnější a největší aquapark v Rakousku s termální vodou o teplotě 30°C a s teplotou vzduchu 32°C. Na ploše 3100 čtverečních metrů se rozkládá jedinečný karibský svět s mnoha atrakcemi:

- Velký vnitřní bazén s pozvolným vstupem do vody a s umělými mořskými vlnami

- Z výšky 12 metrů z hory Monte Aquapulco vede celkem 5 atraktivních tobogánů:

- Starlight Express – tobogán, který končí ve venkovním bazénu. Uvnitř zažijete hru světelných efektů a hudby z aktuálních hitparád – všechny efekty náhodně pouští počítač, každá jízda je tedy pokaždé zcela jiná.

- Crazy River – 109 m dlouhý tobogán – jízda na nafukovacích kruzích

- Aquapulco Canyon – kanál s divokou vodou s průtokem neuvěřitelných 20 tisíc litrů vody za minutu. Kanál je obložen jemným plastem, který umožní bezpečnou a přesto velmi rychlou jízdu. Vede skrz jeskyni uvnitř hory.

- Kamikaze –skluzavka dlouhá 42 m zaručuje nejrychlejší možnou jízdu z výšky 12 metrů

- Yellow River – 92 m dlouhý tobogán, který rovněž končí ve vnějším bazénu

- Velké vnější bazény s teplotou vody 30 – 32°C

Tropickou atmosféru dotváří mexická architektura, restaurace ve stylu pirátské pevnosti, tropický bar přímo u pláže, živé palmy a vegetace

Tropicana

Úžasný areál vnitřních i vnějších bazénů s vodou teplou 34 - 36°C. K jihu se obrací sluneční terasy s lehátky. Vnější areál tvoří panoramatický bazén s vodními masážemi. Mimořádnou atrakcí pak představuje loď s vířivkami uvnitř (36°C). Návštěvníci mohou z teplé vody sledovat televizi. Vnějším i vnitřním areálem protéká Termální laguna s vodními atrakcemi a prostorem k odpočinku a uvolnění – sedátka i lehátka ve vířivkách, příjemné vodní masáže zasahující účinně a šetrně všechny tělesné partie. V hale s prosklenou otvírací střechou rosou živé palmy a nacházejí se tu tropické bary. Dá se doplavat do korálové jeskyně, kde se nachází malé mořské akvárium s rybkami a korály.
Tyto lázně jako první v Rakousku využívají v bazénu Coloramapool proměnlivého barevného světla. K celkové pohodě tak přispívá harmonie barev, vytvořená podle nových medicínských výzkumů tak, aby působila dobře na tělo i duši. Osvětlení se zvolna proměňuje, takže během hodiny se vymění všechny denní barvy světla od ranních červánků k polednímu slunci. I okolní lesopark se večer osvětluje nejrůznějšími barvami.
K lepšímu zdraví přispívají pak obzvlášť troje teplé zdravotní bazény: solná lázeň, koupel v sirné jeskyni (38 °C) a jodo-selénová lázeň.
K lázním Tropicana náleží vnitřní i vnější saunový svět Relaxium. V budově se nachází několik saun včetně sauny vůní a sauny ve stylu venkovského domu, infračervená kabina, pára, solná pára, aromatická jeskyně aj. a také zimní zahrada. K vnějšímu areálu Bergdorf náleží termální bazén s nudistickou zónou, studený bazén a různé atrakce – sauny ve stylu salaše a důlní štoly, sprchy pojaté jako vodopády, jeskyně Grotta Mare se solnou vodou, klidová zóna s poslechem hudby aj.

Nabídku zájezdů cestovní kanceláře GEOPS do termálních lázní najdete na této stránce.  

Související zájezdy

Související destinace

Rakousko

Rakousko

Rakousko, snadno dostupná země v sousedství, nabízí až podivuhodné množství různorodých zážitků. Podmanivé velkoměsto Vídeň se svými památkami, muzei, kavárnami a jedinečnou atmosférou, řada dalších významných památek. Překrásná příroda Alp i líbezná krajina údolí Wachau nebo štýrských vinic. Skvělé výstavy umění. Různé termální lázně s nabídkou wellness služeb. Rázovité lidové tradice, řada pozoruhodných slavností a ovšem i gastronomické požitky a víno. A na sklonku roku kouzlo adventu, průvody čertů a percht, vánoční trhy a betlémy.

Musíte potvrdit souhlas se zpracováním informací.

Upozornění

Pro pokračovní je třeba souhlasit se zpracováním osobních údajů

Zkontrolujte formát e-mailu

Upozornění

Zkontrolujte formát E-mailu